Renum logga

privat

Miljö & Kvalitet

Minska klimatavtrycket

Renum strävar efter att hålla högsta möjliga ESG-standard för att minska vårt klimatavtryck och vara en bra aktör i samhället. Vi är stolta över att kunna arbeta med miljövänliga rengöringsmedel och kompetent personal som kontinuerligt utbildas för att utvecklas i yrket. Dessa satsningar är vad som lägger grunden till vår höga kundnöjdhet.

Kontakta oss

En hållbar miljö

Genom att använda miljövänliga produkter, effektiva arbetsmetoder och kontinuerlig förbättring strävar vi mot att minimera vår negativa påverkan på miljön. Vi är övertygade om att detta är den enda vägen framåt för en ansvarsfull och framgångsrik verksamhet.

En kvalitetssäkrad process

Genom att ta ansvar för vår miljöpåverkan idag kan vi skapa en bättre framtid för kommande generationer.

Kvalitetsledningssystemet inom ramen för ISO 9001 ställer kraven på oss att ha policys, manualer, rutiner, riktlinjer och checklistor för att garantera kvaliteten och förbättringsarbetet fortlöpande.

Ultrarent vatten: För en renare framtid utan kemikalier

Vill du ha en renare och mer hälsosam miljö för dina kollegor?

Ultrarent vatten är en revolutionerande rengöringsmetod som effektivt löser upp smuts utan att använda några som helst kemikalier. Det är en miljövänlig, allergivänlig och kostnadseffektiv lösning som ger betydligt bättre resultat på en mängd olika ytor än traditionell rengöring med kemikalier.

Hur fungerar ultrarent vatten?

Genom en avancerad filtreringsprocess renas kranvatten till H2O, fritt från kalk, klor, salter och andra föroreningar. Det renade vattnet har en låg ytspänning och suger åt sig smuts på ett effektivt sätt.

Fördelarna med ultrarent vatten är många

Miljövänligt

Ultrarent vatten kräver vanligtvis inga kemikalier för att rengöra ytor effektivt. Det minskar därmed negativ miljöpåverkan genom att undvika utsläpp av skadliga kemikalier i naturen.

Säkerhet

Eftersom ultrarent vatten inte innehåller kemikalier är det säkrare för både städfirmaanställda och kunder. Det minskar risken för exponering för farliga ämnen och allergiska reaktioner.

Minskar restspår

Ultrarent vatten lämnar inga rester eller kemiska spår på rengjorda ytor. Det gör det idealiskt för rengöring av fönster, glas och andra ytor där man vill undvika ränder eller fläckar.

Mångsidighet

Ultrarent vatten kan användas på olika ytor och material utan att orsaka skador eller korrosion. Det kan användas för att rengöra allt från fönster till fasader, bilar, golv och möbler.

Kostnadseffektivitet

Även om den initiala investeringen i utrustning för att producera ultrarent vatten kan vara hög, kan det på lång sikt minska rengöringskostnaderna. Det eliminerar behovet av att köpa dyra rengöringsmedel och kan minska behovet av efterbehandling av rengjorda ytor.

Sammanfattningsvis erbjuder ultrarent vatten en effektiv, miljövänlig och säker rengöringslösning för städfirmor, samtidigt som det kan minska kostnaderna och förbättra resultatet för kunderna.

Vi på Renum tror på en framtid med mindre gifter och mer hållbarhet. Med ultrarent vatten kan vi tillsammans skapa en renare och mer hälsosam miljö.